Рендери Huawei Y5P і Y6P з’явилися в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний інформатор Sudhanshu оприлюднив всі подробиці, що стосуються майбутніх доступних пристроїв Huawei Y5p і Huawei Y6p. Він також опублікував кілька фотографій, які розкривають зовнішній вигляд майбутніх смартфонів.

HUAWEI Y5P

Пристрій поставляється з 5,45-дюймовим ЖК-екраном з роздільною здатністю 1440×720 пікселів HD +. Усередині встановлений чіпсет Helio P22, разом з 32 ГБ внутрішньої (можна збільшити до 512 Гб за допомогою карти microSD) і 2 ГБ оперативної пам’яті. Також модель має підтримку двох SIM-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік зображення показує, що смартфон поставляється з подвійною основною камерою, яка розташована на задній панелі. Використовуючи об’єктив з роздільною здатністю 8 МП в якості основної камери, модель також має 2-мегапіксельний датчик глибини. Інформація про фронтальну камеру відсутня. Смартфон має порт micro-USB і акумулятор ємністю 3020 мАг. З коробки пристрій працюватиме на інтерфейсі EMUI 10.1, що працює на базі Android 10.

HUAWEI Y6P

Huawei Y6p оснащений 6,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1600×720. Він побудований на базі процесора Helio P22 разом із 3 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті (можна збільшити обсяг до 512 Гб). Смартфон також отримала порт MicroUSB і поставляється з акумулятором ємністю 5000 мАг.

Що стосується камери, смартфон отримав потрійне налаштування основної камери; роздільна здатність основної становить 13 Мп. Також є об’єктив з роздільною здатністю 5 Мп, який, як очікується, буде ширококутною камерою, і об’єктив роздільною здатністю 2 МП, який повинен бути датчиком глибини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.