В Мережу виклали концепт майбутнього Nokia 9.3 PureView

В Мережу виклали концепт майбутнього Nokia 9.3 PureView
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В HMD Global  все складно з флагманами. Nokia 8 Sirocco і Nokia 9 PureView не вразили, а від випуску Nokia 9.1 PureView і Nokia 9.2 PureView компанія відмовилася. Але топовий апарат компанія все ж випустить до кінця року і ним стане Nokia 9.3 PureView. Принаймі, інсайдери орієнтують нас на таке ім’я новинки.

 

З чуток, зараз інженери компанії зайняті тим, щоб запропонувати виграшний набір датчиків на тильній стороні, а ще стоїть завдання знайти рішення, як відправити фронтальну камеру під дисплейну поверхню. А поки HMD Global вирішує технічні завдання, ресурс LetsGoDigital в партнерстві з Concept Creator вирішив показати, як може виглядати Nokia 9.3 PureView. А створений концепт на основі чуток і прогнозів.

 

В Мережу виклали концепт майбутнього Nokia 9.3 PureView

Новинка створена в стилі Nokia Lumia, що проглядається в яскравому забарвленні корпусу і масивному блоці круглої форми основної камери. Згадка про те, що використовується оптика Zeiss не забули накреслити на площадці тильної камери. З урахуванням чуток про підекранну камеру, смартфон показали без видимих ​​отворів в дисплеї під селфі-модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За тією інформацією, що раніше з’являлася в мережі, Nokia 9.3 PureView має запропонувати OLED-панель, апаратну платформу Snapdragon 865, до 8 Гб оперативної пам’яті, до 512 Гб постійної, чіп NFC і акумулятор ємністю 4500 мАг з швидкою зарядкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.