Тести камери Pixel 4a вразили фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google повинна випустити новий доступний смартфон Pixel 4a вже в цьому місяці, але тести камери смартфона вже з’явились.

Інформацію опублікував блогер з Куби TecnoLikePlus, який веде Джуліо Люссон. Раніше блогер опублікував приклади знімків з камери Pixel 4a в Twitter. Зараз Люссон опублікував нові приклади фотографій з Pixel 4a. Варто розібратись, що ви зможете отримати від головного  конкурента iPhone SE 2-пркоління від компанії Google.

Характеристики камери в Pixel 4a дістались йому від попередніх флагманів Google – Sony IMX363 на 12.2 з апертурою f/1.73 і розміром пікселя 1.4 мікрометра. Такий самий сенсор був у Pixel 4, Pixel 3, Pixel 3a і попередніх моделях. Фронтальна камера – Sony IMX355 з апертурою f/2.0 та розміром пікселя 1.14 мікрометра. Така сама селфі-камера встановлена в Pixel 3 та Pixel 3a.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи, що Pixel 4a отримає флагманські камери, можна очікувати на хорошу якість фотографій при зйомці на цей смартфон. Крім характеристик сенсорів, Pixel 4a отримав від флагманів і режими зйомки, наприклад, відомий портретний режим компанії Google, режим астрофотографії, нічний режим та HDR+. За цим посиланням на Google Drive ви можете переглянути приклади фотографій у повній якості, а нижче можна побачити аналіз роботи смартфона у різних режимах.

У своєму огляді TecnoLikePlus зробив висновок, що портретний режим на Pixel 4a такий самий, як на Pixel 4. Як і інші смартфони Google без другого сенсора основної камери, Pixel 4a може досягати дивовижного розмиття, а зображення демонструють чудову контрастність та чіткість.

Режим астрофотографії вперше з’явився у Pixel 4, і тут він також показує дивовижні результати. В поєднанні з режимом Night Sight можна робити фото вражаючої якості навіть при поганому освітленні.

Те, що смартфони Pixel найкращі в зйомці пейзажів – загальновідомий факт, і тут компанія також постаралась. Фотографії особливо красиві при зйомці в режимі HDR+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.