Смартфони

Інсайдер розкрив докладні характеристики OnePlus Z

Share

Відомо, що гаджет буде працювати на базі Qualcomm Snapdragon 765.

Відомий інсайдер Макс Джей в Twitter розповів, що можна очікувати від нового смартфона OnePlus Z, який повинен бути презентований в липні 2020 року.

Повідомляється, що смартфон буде оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 765, хоча раніше в мережі з’являлися витоки, які припускали, що в майбутній пристрій застосують процесор MediaTek Dimensity 1000L SoC. OnePlus Z планували запустити разом з серією OnePlus 8, але було сказано, що OnePlus відсунула запуск моделі з невідомих причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Макс у вівторок заявив, що пристрій може бути представлено в липні. Слід зазначити, що інформація про деякі деталі смартфона вже просочилися на форуми в соціальних мережах, і витік специфікацій вказує на те, що це буде другий пристрій середнього класу, випущений компанією.

Також інсайдер розповів, що OnePlus Z отримає 6,4-дюймовий екран, роздільна здатність дисплея складе 90 Гц. Телефон буде працювати на базі Android 10. Гаджет оснастять трьома камерами ззаду. Основна буде знімати в роздільній здатності 48 мегапікселів, а додаткова – 16 мегапікселів. Третя камера вважається 12- мегапіксельною, хоча цього може і не бути, якщо врахувати, що OnePlus був оснащений скромною 2-мегапіксельною камерою на OnePlus 8.

OnePlus Z має батарею ємністю 4000 мАг з пристроєм, призначеним для запуску, в двох варіантах. Смартфон підтримує 8 ГБ ОП і 128 ГБ для зберігання. Крім того, пристрій також може бути випущено з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ пам’яті.

В окремому твіті Макс сказав, що «компанія, можливо, тільки що змінила своє рішення» з OnePlus Z. Тіппер Ішан Агарвал, який спочатку підкреслював, що OnePlus Z буде працювати на MediaTek, відповів на повідомлення інсайдера, що «Snapdragon є пріоритетом для OnePlus ».

Ще невідомо, чи підніме Snapdragon ціну OnePlus Z до OnePlus 8 чи вона буде ближче до OnePlus 7T. Базовий варіант OnePlus 8 коштує $ 559 за 6 ГБ ОП і 128 ГБ, а OnePlus 7T коштує $ 466.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Секретний підводний дрон американців показали наживо

    Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) опублікувало нові зображення дрону Manta Ray. Фото…

    02.05.2024

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024