Інсайдер розкрив докладні характеристики OnePlus Z

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що гаджет буде працювати на базі Qualcomm Snapdragon 765.

Відомий інсайдер Макс Джей в Twitter розповів, що можна очікувати від нового смартфона OnePlus Z, який повинен бути презентований в липні 2020 року.

Повідомляється, що смартфон буде оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 765, хоча раніше в мережі з’являлися витоки, які припускали, що в майбутній пристрій застосують процесор MediaTek Dimensity 1000L SoC. OnePlus Z планували запустити разом з серією OnePlus 8, але було сказано, що OnePlus відсунула запуск моделі з невідомих причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Макс у вівторок заявив, що пристрій може бути представлено в липні. Слід зазначити, що інформація про деякі деталі смартфона вже просочилися на форуми в соціальних мережах, і витік специфікацій вказує на те, що це буде другий пристрій середнього класу, випущений компанією.

Також інсайдер розповів, що OnePlus Z отримає 6,4-дюймовий екран, роздільна здатність дисплея складе 90 Гц. Телефон буде працювати на базі Android 10. Гаджет оснастять трьома камерами ззаду. Основна буде знімати в роздільній здатності 48 мегапікселів, а додаткова – 16 мегапікселів. Третя камера вважається 12- мегапіксельною, хоча цього може і не бути, якщо врахувати, що OnePlus був оснащений скромною 2-мегапіксельною камерою на OnePlus 8.

OnePlus Z має батарею ємністю 4000 мАг з пристроєм, призначеним для запуску, в двох варіантах. Смартфон підтримує 8 ГБ ОП і 128 ГБ для зберігання. Крім того, пристрій також може бути випущено з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ пам’яті.

В окремому твіті Макс сказав, що «компанія, можливо, тільки що змінила своє рішення» з OnePlus Z. Тіппер Ішан Агарвал, який спочатку підкреслював, що OnePlus Z буде працювати на MediaTek, відповів на повідомлення інсайдера, що «Snapdragon є пріоритетом для OnePlus ».

Ще невідомо, чи підніме Snapdragon ціну OnePlus Z до OnePlus 8 чи вона буде ближче до OnePlus 7T. Базовий варіант OnePlus 8 коштує $ 559 за 6 ГБ ОП і 128 ГБ, а OnePlus 7T коштує $ 466.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.