Експерт розповів, чим насправді привабливий iPhone 12

У Мережі з’явилася інформація, згідно з якою корпорація Apple випустить нову модель iPhone 12 в базовій комплектації за ціною від 649 доларів.

У коментарі журналістам «НьюІнформ» iPhone 12техноблогер і експерт, головний редактор порталу BigGeek Микола Ніколаєв оцінив виправданість ціни і гідності iPhone 12.

«Ціна базової моделі не сильно відрізняється від попередніх. Вона скоріше виправдана, оскільки змінюється не колосально. Похибка знаходиться приблизно на рівні 50 доларів і, як мені особисто здається, не є суттєвою при всіх достоїнствах нового смартфона », – заявив експерт.

За словами Миколаєва, в iPhone 12 будуть представлені кілька нововведень, найрадикальнішим з яких є впроваджений в камеру новітній надчутливий сенсор, який забезпечить максимальну точність при роботі з додатками доповненої реальності.

«Що стосується нововведень, перше і основне – це датчик VDR, який дозволяє пристрою краще орієнтуватися в просторі при використанні додатків доповненої реальності. Він значно краще в порівнянні з попередніми моделями iPhone визначає відстань до об’єкта », – розповів техноблогер.

Доповнена реальність використовується в багатьох сферах, не тільки розважальних, але також в навчанні, медицині і навіть в військових цілях. Детальніше про це ви можете почитати тут .

Крім цього, на думку експерта, ще одним значущим нововведенням буде збільшення масштабу екрану при збереженні розміру пристрою.

«Швидше за все, в новому iPhone ми отримаємо збільшення діагоналі екрану за рахунок зменшення бічних рамок. На мій погляд це набагато вигідніше як з естетичної, так і з функціональної точки зору. При цьому розміри смартфона залишаться приблизно такими ж », – вважає Микола Ніколаєв.

Техноблогер також звернув увагу на те, що останнім часом компанія Apple прагне до максимальної оптимізації власних пристроїв під потреби покупців. Тому для забезпечення максимального комфорту користування, прибирає всі зовнішні надлишки, роблячи дизайн смартфона все більш мінімалістичним.

«Також очікується зменшення так званого «чубчика» – верхнього модуля на екрані, де розташовані камера, динамік та інше. Зовсім безрамковий телефон ми не отримаємо, але, мені здається, цього досить для того, щоб зробити пристрій максимально оптимізованим з зовнішньої точки зору », – висловився експерт.

Прагнучи до мінімізації зовнішніх надлишків, компанія розвиває внутрішню сторону пристроїв. За словами Миколаєва, в 12 моделі iPhone користувачів очікує потужний процесор, набагато більш енергоємний, ніж попередні моделі, що дозволить йому швидше і довше працювати без підзарядки. До того ж новий процесор буде підтримувати всі технологічні можливості.

«Новий процесор буде підтримувати технологію Wi-Fi 6, що дозволить з максимальною швидкістю обмінюватися даними в мережі», – розповів техноблогер.

Таким чином, iPhone 12 буде оснащений такими нововведеннями, як надточний датчик VDR, мінімалістичний дизайн, збільшений дисплей зі збереженням розміру пристрою на рівні iPhone 11, і надпотужна процесорна «начинка».

Підсумовуючи вище сказане, експерт висловив думку, що iPhone 12 – дійсно вражаюча розробка, яка безумовно сподобається прихильникам продукції компанії Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.