Стало відомо, чим відрізняються Meizu 17 і Meizu 17 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu представить 8 травня відразу два флагмана: Meizu 17 – дешевший, і Meizu 17 Pro – подорожчий. До останнього не було відомо, чим відрізняються ці моделі, але зараз зазвичай добре інформований китайський інсайдер дав відповідь і на це питання.

Як виявилося, за ключовими і навіть другорядним параметрами Meizu 17 і 17 Pro – це одна і та ж модель. Не очікується відмінностей ні за частиною платформи, ні за частиною камери. І навіть обсяги пам’яті повинні бути однакові. У чому ж тоді різниця? У Meizu 17 Pro, на відміну від молодшого брата, буде бездротова зарядка, пам’ять LPDDR5 замість LPDDR4X, і керамічний корпус. За попередніми даними вартість цієї моделі стартує з позначки $ 640, в той час як Meizu 17, само собою, буде дешевший.

Раз вже за більшістю характеристик ці моделі уніфіковані, значить вони отримають екрани OLED діагоналлю 6,5 дюйма з кадровою частотою 90 Гц, SoC Snapdragon 865, акумулятори ємністю 4500 мАг, фронтальні камери роздільною здатністю 32 Мп і багатомодульні основні камери з головним датчиком на 64 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.