В мережі показали майбутній фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5

В Мережу потрапили фото майбутнього фітнес-браслета Xiaomi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В Мережу потрапили фото наступного фітнес-браслета Xiaomi – Mi Band 5. На зображеннях показано пристрій без ремінця і з ним.

Фото з’явилися на сайті SlashLeaks. На знімках, якщо вони є правдивими, видно, що екран Xiaomi Mi Band 5 має нібито виріз знизу по центру, в якому, мабуть, розташовується ємнісна кнопка.

В Мережу потрапили фото наступного фітнес-браслета Xiaomi

Видання Notebookcheck також виклали дані про ранні чутки щодо фітнес-браслета. Повідомляється, що Xiaomi Mi Band 5 може отримати 1,2-дюймовий дисплей. У попередника браслета діагональ дорівнює 0,95 дюйма.

В Мережу потрапили фото майбутнього фітнес-браслета Xiaomi

Також очікується, що глобальна версія пристрою буде оснащена NFC-модулем. Тобто можливість безконтактної оплати за допомогою браслета отримають не тільки жителі Китаю. Коли вийде Xiaomi Mi Band 5, поки достовірно не відомо. Ходили чутки, що новий фітнес-браслет може бути випущений у червні, хоча офіційної дати релізу та цінника поки немає. Для порівняння, Xiaomi Mi Band 4 без NFC коштував 169 юанів (645 гривень) при запуску, тоді як варіант з підтримкою NFC коштував 229 юанів 869 гривень). Щоправда, українські ціни були дещо вищі, на початку продажу фітнес-браслет вартував 999 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.