Шпалери з MIUI 12 доступні всім Android користувачам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні компанія Xiaomi випустила бета-версію оновлення MIUI 12, одним з найкрутіших і помітних нововведень в якому стала поява функції Super Wallpaper. Це так звані супершпалери, з якими можна взаємодіяти інтерактивно навіть на вимкненому екрані.

Ентузіасти з сайту XDA Developers, змогли дістати APK-файл Super Wallpaper з MIUI 12 і перенести його на інші смартфони. Головна вимога – на пристрої повинна бути встановлена ​​версія Android не нижче 8.1 Oreo.

ZIP-архів з APK-файлом Super Wallpaper займає близько 300 мегабайт. У додатку міститься два види супершпалер – з Землею і Марсом. Після установки цього додатка вони з’являються в стандартних настройках шпалер на смартфоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На деяких смартфонах суперобоі Xiaomi не з’являються. В цьому випадку рекомендується встановити з Play Маркета додаток Шпалери від Google – вони повинні з’явитися в ньому.

Завантажити APK-файл Super Wallpaper можна з сайту XDA Developers . Перед установкою необхідно зайти в системні настройки і дозволити інсталяцію програм з невідомих джерел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.