Чому камеру iPhone SE2 потрібно ретельно перевіряти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера – найважливіша складова будь-якого сучасного смартфона. Незважаючи на це, далеко не всі приділяють її перевірці належної уваги. І дуже даремно. На прикладі нового iPhone SE 2020 року розповіли про те, як правильно перевіряти камеру щойно купленого смартфона.

Чому камеру iPhone SE2 потрібно ретельно перевіряти

Виконувати перевірку камери необхідно протягом двох тижнів після покупки смартфона. Краще і зовсім не тягнути і розібратися з перевіркою в перші ж дні. Оперативні дії дозволять в разі виявлення дефекту без проблем повернути куплений пристрій в магазин і отримати заміну. В іншому ж випадку iPhone заберуть на діагностику в сервісний центр, вердикту якого доведеться чекати до 45 робочих днів.

Як виконувати перевірку камери? Недостатньо просто зробити пару знімків на камеру, переконавшись тим самим, що фотографії ніби як робляться і зберігаються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрібно зробити кілька фото і після подивитися на них з екрану комп’ютера (ну або телевізора, якщо вам так зручніше). Робити це необхідно для того, щоб абсолютно точно зрозуміти, чи не попався вам смартфон з дефектною камерою. На жаль, так буває дійсно часто. Ось яскравий приклад .

На новенький iPhone SE 2 покоління в інтернеті вже зараз можна знайти кілька скарг, пов’язаних з його камерою. Найчастіше дефект пов’язаний з розмитістю знімків, помітити які на 4,7-дюймовому екрані смартфона можна тільки при детальному вивченні фото.

Якщо ж зробити фото, глянути на нього на автоматі протягом секунди і прибрати смартфон в кишеню, то розгледіти дефект тут і зараз не вийде ніяк. У підсумку, заповітні 14 днів проходять і обміняти смартфон на новий швидко вже не виходить.

Саме тому важливо скинути щонайменше один знімок з нового смартфона на комп’ютер і уважно подивитися на нього – чи немає на ньому видимих ​​дефектів. Як можна бачити на прикладах вище, замінений iPhone SE 2 покоління робить нормальні знімки без розмиття.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.