Анонсовані Redmi Note 9 і Note 9 Pro здивували характеристиками і вартістю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi представила довгоочікувані новинки – бюджетні смартфони Redmi Note 9 і Note 9 Pro. Новинки отримали традиційні для китайського бренду вражаючі характеристики, але при цьому адекватні ціни.

Реклама

Redmi Note 9

Новий Redmi Note 9 оснащений 6,53-дюймовим РК-екраном з мінімальними рамками по всьому периметру. Фронтальна камера в смартфоні вбудована в невеликий отвір в кутку дисплея, в зв’язку з чим ніякої помітної верхньої рамки біля екрану немає.

Корпус Redmi Note 9 виконаний з міцного пластику, який з боку виглядає, як скло. На задній поверхні корпусу розташовується сканер відбитків пальців і блок з чотирма камерами. Роздільна здатність основної камери становить 48 Мп, ширококутної – 8 Мп, а макрокамера і датчик глибини отримали роздільна здатність по 2 Мп.

За продуктивність смартфона відповідає процесор MediaTek Helio G85 з підтримкою 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті в залежності від конфігурації. Ємність вбудованої пам’яті смартфона становить 64 або 128 ГБ відповідно.

Одна з головних, нехай і традиційних для лінійки, фішок Redmi Note 9 – ємний акумулятор на 5020 мАг. Смартфон підтримує швидку зарядку з потужністю 18 Вт через роз’єм USB-C. В апараті зберігся 3,5-міліметровий аудіовихід і є модуль NFC для виконання безконтактних платежів.

Ціна Redmi Note 9 становить 200 доларів (близько 5 389 гривень за поточним курсом).

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro – багато в чому покращена версія Redmi Note 9, про яку шанувальники Xiaomi давно і добре все знають, так як смартфон раніше вже був випущений в Індії.

Смартфон оснащений 6,67-дюймовим РК-дисплеєм на матриці IPS з мінімальними рамками по периметру. Фронтальна камера смартфона розташована в отворі, що знаходиться по центру дисплея. За рахунок цього рішення рамки екрану дійсно вузькі і немає навіть краплевидної верхньої рамки.

В основі смартфона лежить процесор Snapdragon 720G за підтримки 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Ємність акумулятора смартфона становить 5020 мАг, є підтримка швидкої зарядки.

У смартфона теж чотири камери, що знаходяться в блоці по центру задньої поверхні. Роздільна здатність основного ширококутного модуля дорівнює 48 Мп (f / 1,8), надширококутний – 8 Мп (f / 2,2), макрокамери – 5 Мп (f / 2,4), датчика глибини – 2 Мп (f / 2,4 ). Фронтальна камера смартфона має роздільну здатність 16 Мп.

Ціна смартфона становить 269 доларів (близько 7 249 гривень за поточним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: