Анонсовані Redmi Note 9 і Note 9 Pro здивували характеристиками і вартістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила довгоочікувані новинки – бюджетні смартфони Redmi Note 9 і Note 9 Pro. Новинки отримали традиційні для китайського бренду вражаючі характеристики, але при цьому адекватні ціни.

Redmi Note 9

Новий Redmi Note 9 оснащений 6,53-дюймовим РК-екраном з мінімальними рамками по всьому периметру. Фронтальна камера в смартфоні вбудована в невеликий отвір в кутку дисплея, в зв’язку з чим ніякої помітної верхньої рамки біля екрану немає.

Корпус Redmi Note 9 виконаний з міцного пластику, який з боку виглядає, як скло. На задній поверхні корпусу розташовується сканер відбитків пальців і блок з чотирма камерами. Роздільна здатність основної камери становить 48 Мп, ширококутної – 8 Мп, а макрокамера і датчик глибини отримали роздільна здатність по 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За продуктивність смартфона відповідає процесор MediaTek Helio G85 з підтримкою 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті в залежності від конфігурації. Ємність вбудованої пам’яті смартфона становить 64 або 128 ГБ відповідно.

Одна з головних, нехай і традиційних для лінійки, фішок Redmi Note 9 – ємний акумулятор на 5020 мАг. Смартфон підтримує швидку зарядку з потужністю 18 Вт через роз’єм USB-C. В апараті зберігся 3,5-міліметровий аудіовихід і є модуль NFC для виконання безконтактних платежів.

Ціна Redmi Note 9 становить 200 доларів (близько 5 389 гривень за поточним курсом).

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro – багато в чому покращена версія Redmi Note 9, про яку шанувальники Xiaomi давно і добре все знають, так як смартфон раніше вже був випущений в Індії.

Смартфон оснащений 6,67-дюймовим РК-дисплеєм на матриці IPS з мінімальними рамками по периметру. Фронтальна камера смартфона розташована в отворі, що знаходиться по центру дисплея. За рахунок цього рішення рамки екрану дійсно вузькі і немає навіть краплевидної верхньої рамки.

В основі смартфона лежить процесор Snapdragon 720G за підтримки 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Ємність акумулятора смартфона становить 5020 мАг, є підтримка швидкої зарядки.

У смартфона теж чотири камери, що знаходяться в блоці по центру задньої поверхні. Роздільна здатність основного ширококутного модуля дорівнює 48 Мп (f / 1,8), надширококутний – 8 Мп (f / 2,2), макрокамери – 5 Мп (f / 2,4), датчика глибини – 2 Мп (f / 2,4 ). Фронтальна камера смартфона має роздільну здатність 16 Мп.

Ціна смартфона становить 269 доларів (близько 7 249 гривень за поточним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.