HUAWEI запатентувала потенційного спадкоємця складного Mate X

У минулому році HUAWEI випустила складаний смартфон Mate X, а в цьому році з’явилася його поліпшена версія Mate Xs. Поки виробник не робив ніяких офіційних анонсів, але в мережі регулярно з’являються чутки про наступне представники серії. В одному з нових патентів компанії знайдені зображення, які вказують на потенційний дизайн Mate X другого покоління.

HUAWEI

Описаний в патенті смартфон має складну конструкцію, але помітно відрізняється від оригінального HUAWEI Mate X. Ключовим зміною є той факт, що дисплей, що займає практично повністю одну зі сторін, складається не назовні, а всередину. Крім того, з одного боку цей екран загинається і триває на зовнішній стороні. Це дозволяє повноцінно користуватися пристроєм в складеному стані.

Ще однією помітною особливістю смартфона на представлених зображеннях є квадрокамера з об’єктивом-перископом, який став уже невід’ємною частиною сучасних флагманів. 

HUAWEI

Поки немає ніяких гарантій, що саме так буде виглядати спадкоємець Mate X. Крім того, в розробці у HUAWEI також є розтягуючий смартфон з висувним екраном. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.