Кількість скарг на Samsung Galaxy S20 Ultra збільшується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після повідомлення про те, що Samsung Galaxy S20 Ultra страждає від ефекту зеленого екрану, з’явилися скарги на більш серйозний недолік флагмана, який був виявлений користувачами. Черговим проколом стало хвалена високоміцне скло, яке прикриває блок камер на тильній стороні.

В мережі почали з’являтися фото з тріснутим склом. Причому за словами власників пристроїв, їх смартфони не падали, використовувалися акуратно і не було впливів, які б привели до появи тріщин. Ряд мобільних пристроїв так і зовсім перебували в захисних чохлах.

Для деяких проблема почалася з невеликої тріщини, яка поступово збільшилася в масштабах і привела до збоїв в роботі зуму. Інші зазначають, що скло розбилося при незрозумілих обставини, утворивши величезну діру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung не вважає, що ця проблема покривається гарантією і для компанії вона носить косметичний характер. В результаті користувачі вимушені змінювати скла за свій рахунок і обходиться їм це в $ 100 для учасників програми Samsung Premium Care, а для всіх інших – $ 400.

Сама проблема не носить масовий характер, тому ще рано говорити про якісь конструктивних недоробки або неякісному матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.