З’явились характеристики та ціна Xiaomi Mi Note 10 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi повинна показати свій новий смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite вже завтра, і сьогодні нам стала відома ціна смартфона. Вона складе біля 345 доларів або 320 євро. 

Смартфон отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.47 дюймів та роздільною здатністю FullHD+, який буде загнутим, як і в звичайній версії Xiaomi Mi Note 10. Зверху дисплея, у краплеподібному вирізі буде розташований сенсор роздільною здатністю 32 МП. Він буде працювати на чіпсеті Snapdragon 730G, як і старші версії, конфігурації пам’яті також співпадають зі старшими версіями. 

Тоді в чому різниця? Основна камера тепер не на 108 МП, а на 64 МП, а ультрашироку камеру на 8 МП та телефото сенсор забрали, натомість є макрокамера на 5 МП та сенсор глибини на 2 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм акумулятора буде таким самим – 5260 мАг, швидка зарядка теж буде такою самою – її потужність складе 30W. Мініджек 3.5 мм на своєму місці. Більше того – смартфон теж важить 208 грамів, тобто справді немає ніякої різниці між старими та молодшою версією, крім основної камери. 

Смартфони буде показаний завтра в ході живої презентації, а також завтра на міжнародному ринку будуть презентовані смартфони модельного ряду Redmi Note 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.