Samsung розробляє революційний датчик камери на 250 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз індустрія смартфонів йде в бік збільшення мегапікселів у камерах та високої швидкості оновлення екрану. Щоб підтвердити це, в останній половині 2019 року відбулася гонка пристроїв з камерою із датчиком на 108 Мп. Здається, що тенденція продовжується, оскільки Samsung розробляє 250-мегапіксельний датчик зображення камери, і, як кажуть, незабаром відбудеться дебют.

Згідно з повідомленням, Samsung дійсно хоче стати новатором, розробляючи новий 250-мегапіксельний датчик камери. У звіті вказувалося, що розмір 250 Мп датчика зображення ISOCELL може бути більшим на один дюйм або навіть більше, завдяки чому датчик камери смартфона стане трохи більшим, ніж раніше.

На противагу цьому розмір поточних датчиків 64 МП та 108 МП становить 1 / 1,72 та 1 / 1,33 дюйма відповідно. Експерти галузі також вважають, що мегапіксельна гра призвела до збільшення розміру датчиків, і майбутні флагмани будуть значно більшими одного дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Samsung завершила науково-дослідну діяльність свого датчика камери 150 Мп. Очікується, що він незабаром вийде в серійне виробництво і буде обладнаний на пристрої у другій половині цього року. Очікується, що Xiaomi, як і минулого року, запустить 150 Мп датчик камери з новим смартфоном. Oppo та Vivo також можуть стати першими, хто викоритають цю технологію в своїх смартфонах.

Варто відзначити, що Samsung також бажає долучитися до змагань за смартфон з найбільшим датчиком камери, і як і нещодавно запущена серія S20, її майбутня Galaxy Note 20 буде оснащена датчиком більше 100 Мп +. Оскільки розпочалась мегапіксельна війна, і згодом буде цікаво подивитися, як компанії використають ці можливості сенсорів за допомогою їх програмної обробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.