В дорогого Galaxy S20 Ultra виявлено нову проблему з камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники Galaxy S20 Ultra, найдорожчого смартфона з флагманської лінійки Samsung, поскаржилися на незвичайну проблему. На деяких смартфонах сильно тріснуло захисне скло, що прикриває блок з камерами.

В коштовного Galaxy S20 Ultra «вибухає» камера

Згідно відгуками користувачів, вони дбайливо користувалися своїми дорогими смартфонами, вони не падали, завжди використовували захисні чохли. Незважаючи на це, захисне скло камер на Galaxy S20 Ultra тріснуло під одним з об’єктивів. У більшості випадків під об’єктивом утворювався отвір, «немов під час вибуху», відзначили засмучені власники.

В коштовного Galaxy S20 Ultra «вибухає» камера

На поточний момент причина незвичайної поломки не встановлена. Компанія Samsung поки не прокоментувала проблему. У зв’язку з цим, у користувачів не залишається виходу, крім як звертатися до компанії за ремонтом. Для передплатників платної програми Samsung Premium Care ремонт оцінюється в 100 доларів. Для всіх інших користувачів – в значні 400 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що проблема з камерою, яка тріскається в Galaxy S20 Ultra пов’язана з особливостями конструкції смартфона. Вони вважають, що до поломки призводить підвищений тиск об’єктивів на захисне скло.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.