Смартфони

Xiaomi випустить “доступний” флагман Mi 10 Pro

Share
Час читання: 2 хв.

Уважні користувачі помітили, що в скріншотах з встановленої на Mi 10 Pro новою прошивкою обсяг доступної пам’яті телефону подано як 128 ГБ. Подібна модель зараз не продається, тому що даний телефон пропонують купити всім бажаючим в трьох різних модифікаціях, оснащених 8/256 ГБ пам’яті, 12/256 ГБ і 12/512 ГБ. 

Як відомо, флеш-пам’ять з високою швидкістю передачі даних коштує недешево, тому багатьом вона може бути просто не по кишені. Більш того, жителям Європи і інших країн, де продається міжнародна версія даного смартфона, так і зовсім пропонується одна тільки версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої, тоді як двох інших мов не існує взагалі.

Вся ця ситуація означає, що вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть купити флагман Xiaomi Mi 10 Pro в конфігурації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, яка виявиться найдешевшою з усіх доступних. Звичайно, слот для установки карт пам’яті microSD цей флагман не отримає, але багатьом людям і не потрібно багато вільного простору на накопичувачі, тому нова модель абсолютно точно їм відмінно підійде. 

Xiaomi Mi 10 Pro

Ніяких інших відмінностей у новинки, крім зменшеного вдвічі обсягу вбудованої пам’яті, не буде. Втім, це може привести до того, що ціна мобільного пристрою знизиться на $ 100 або навіть сильніше, завдяки чому дозволити собі його покупку виявиться набагато легше і простіше, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту.

Продажі флагмана Xiaomi MI 10 Pro з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті повинні початися вже в найближчі кілька тижнів, тобто зовсім скоро, нехай поки що сама китайська корпорація і не робила ніяких заяв із цього приводу. 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У Telegram з’явилася одна з базових функцій YouTube

    У бета-версії Telegram 11.2.3 для Android з'явилося нововведення, яке буде особливо корисним любителям відеороликів. Йдеться…

    18.10.2024

    Samsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

    Доля нового процесора Samsung Exynos 2500 залишається в тіні невизначеності, проте чутки та витоки про…

    18.10.2024

    В Україні прогнозують зростання цін на інтернет

    Схоже, що в Україні нам доведеться звикати до зростання цін на інтернет-послуги вже у 2025…

    18.10.2024

    Google призначила нового старшого віце-президента з пошуку та реклами

    Google оголосила про значні зміни у керівництві компанії. Як повідомив Сундар Пічаї, Прабхакар Рагхаван, старший…

    18.10.2024

    OpenAI готується запустити ChatGPT для комп’ютерів на Windows

    Нещодавно OpenAI запустила тестування настільної версії ChatGPT для Windows. Спочатку це лише для тих, хто…

    18.10.2024

    Новий OnePlus Ace 5 Pro дебютував з потужною начинкою та рекордною батареєю

    Компанія OnePlus готує до запуску новий флагманський смартфон - OnePlus Ace 5 Pro, який обіцяє…

    18.10.2024