Xiaomi випустить “доступний” флагман Mi 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уважні користувачі помітили, що в скріншотах з встановленої на Mi 10 Pro новою прошивкою обсяг доступної пам’яті телефону подано як 128 ГБ. Подібна модель зараз не продається, тому що даний телефон пропонують купити всім бажаючим в трьох різних модифікаціях, оснащених 8/256 ГБ пам’яті, 12/256 ГБ і 12/512 ГБ. 

Як відомо, флеш-пам’ять з високою швидкістю передачі даних коштує недешево, тому багатьом вона може бути просто не по кишені. Більш того, жителям Європи і інших країн, де продається міжнародна версія даного смартфона, так і зовсім пропонується одна тільки версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої, тоді як двох інших мов не існує взагалі.

Вся ця ситуація означає, що вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть купити флагман Xiaomi Mi 10 Pro в конфігурації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, яка виявиться найдешевшою з усіх доступних. Звичайно, слот для установки карт пам’яті microSD цей флагман не отримає, але багатьом людям і не потрібно багато вільного простору на накопичувачі, тому нова модель абсолютно точно їм відмінно підійде. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Xiaomi Mi 10 Pro

Ніяких інших відмінностей у новинки, крім зменшеного вдвічі обсягу вбудованої пам’яті, не буде. Втім, це може привести до того, що ціна мобільного пристрою знизиться на $ 100 або навіть сильніше, завдяки чому дозволити собі його покупку виявиться набагато легше і простіше, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту.

Продажі флагмана Xiaomi MI 10 Pro з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті повинні початися вже в найближчі кілька тижнів, тобто зовсім скоро, нехай поки що сама китайська корпорація і не робила ніяких заяв із цього приводу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.