Названо найбільш продавані і найпопулярніші смартфони в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно данних видання DeviceAtlas, які орилюднили статистик, в якій були названі найбільш продавані і найчастіше використовувані смартфони в світі.

Так, згідно з опублікованими даними, найпопулярнішим смартфоном у світі в 2020 році був визнаний фірмовий смартфон Apple 2016 року виробництва, а саме iPhone 7. У той же час, судячи з інтернет-трафіку в другому кварталі поточного року, найбільш використовуваним пристроєм в світі став також iPhone 7. Що стосується найбільш продаваних смартфонів в поточному році, то ними стали моделі iPhone 11 і XR.

Відзначається, що серед найпопулярніших смартфонів в світі також числяться і інші моделі iPhone, в числі яких iPhone 8, 6 і X .Apple увійшла до п’ятірки найкращих смартфонів, проданих у США в 2020 році. Однак у Європі найбільше продається телефон Samsung Galaxy A50 ніж моделі iPhone XR та iPhone 11. Моделі A10 та A40 Samusung вийшли на четверте та п’яте місця за продажами смартфонів у Європі. Також, у багатьох країнах були затребувані такі моделі смартфонів даного бренду, як S8 і S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Китаї моделі Oppo A5 і A9 вийшли на перше і друге місце. Oppo A5 посіла перше місце в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.