Xiaomi Mi 10 Youth повинен вийти на міжнародному ринку, як Xiaomi Mi 10 Lite Zoom

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm анонсували новий стандарт швидкої зарядки Quick Charge 3+, і в прес-релізі сказано, що першим смартфоном, який отримає її підтримку, стане Xiaomi Mi 10 Lite Zoom. Поки що цей смартфон офіційно не анонсовано, але очевидно, що ним стане Mi 10 Youth, анонсований буквально вчора. 

Xiaomi Mi 10 Lite та Xiaomi Mi 10 Youth мають однаковий дизайн, акумулятор та залізо, але ключова різниця між ними полягає в перископічному телефото модулі, який є лише у Youth-версії. 

Xiaomi вже робила схожий крок з Redmi K30 Pro та Redmi K30 Pro Zoom. Zoom-версія в Китаї на 70 євро дорожча, і з Xiaomi Mi 10 Lite ситуація повинна бути такою самою. Звичайна версія Xiaomi Mi 10 Lite зараз коштує на міжнародному ринку 350 євро, тому ціна на Mi 10 Lite Zoom повинна бути на рівні 419 євро, коли він вийде на міжнародний ринок. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В такому випадку смартфон перестає бути настільки привабливим варіантом, оскільки в Китаї ціна на його мінімальну версія коштує менше 300 доларів, а за 400 євро вже є значно просунутіший в плані камери Xiaomi Mi Note 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.