Виробництво iPhone 12 затримається через дефіцит комплектуючих

В компанії виникли деякі труднощі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple змушена перенести масове виробництво смартфонів серії iPhone 12 на місяць пізніше запланованого терміну. Згідно з даними джерел видання The Wall Street Journal, це станеться через труднощі у виробничих партнерів Apple на тлі складної епідеміологічної ситуації в світі.

Apple зробить менше нових iPhone, ніж планувалося спочатку. Компанія має намір збільшити темпи виробництва в 2021 році, щоб забезпечити необхідні поставки смартфонів.

Apple може перенести старт продажів деяких нових моделей iPhone через проблеми з виробництвом. Частина моделей може бути запущена в продаж у вересні, а інша – в жовтні або листопаді. Раніше Apple вже робила подібний роздільний запуск нових смартфонів у випадку з iPhone XS і iPhone XR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У The Wall Street Journal підтвердили, що Apple розробляє чотири нових моделі iPhone. Компанія випустить 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Plus, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Всі нові смартфони Apple будуть оснащені OLED-екранами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОWSJ 

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.