Meizu 17 матиме дисплей з частотою оновлення 90 Гц та камеру на 64 Мп. Pro версія матиме безпровідну зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu 17 вийде вже наступного тижня, а на сьогодні відомо, що компанія представить щонайменше два телефони — звичайна (ванільна) версія та версія Pro. Вся лінійка матиме екран з частотою оновлення 90 Гц та камеру на 64 мегапікселя, згідно з офіційними тизерами. Тим часом, на Weibo певні надійні джерела опублікували інформацію про те, що Pro версія буде підтримувати технологію Super Wireless mCharge.

Хоча зображення на Weibo досить зрозумілі, проте офіційне зображення Meizu 17 Pro розкриває трохи більше інформації. Також на телефоні стоятиме OneMind 4.0.

Камера на 64 мегапікселі з чотирма модулями матиме AR філтри, а наявність Wi-Fi 6 на Pro версії вказує можливий чіпсет Snapdragon 865. Також ці смартфони матимуть NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запуск сімейства Meizu 17 заплановано на 8 травня, тобто на наступну п’ятницю. Наразі у нас вже є інформація про батарею на 4500 мА, наявність дротової зарядки на 30 Вт. Щодо дизайну, то для передньої камери у дисплеї буде виріз. Вже незабаром користувачі зможуть на власні очі перевірити правдивість усіх опублікованих характеристик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.