Xiaomi Mi 10 Youth засвітився в TENAA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустить Mi 10 Youth у понеділок, і смартфон вже з’явився на TENAA зі всіма характеристиками та офіційними зображеннями. Підтверджено, що смартфон отримає Snapdragon 765G, великий OLED-дисплей з роздільною здатністю FullHD+, багато пам’яті та основну камеру на 48 МП. 

Mi 10 Youth, який повинен вийти на міжнародному ринку, як Mi 10 SE, буде мати три варіанти оперативної пам’яті: 4 ГБ, 6 ГБ і 8 ГБ; і три варіанти внутрішньої пам’яті: 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ. 

В плані камери смартфон також цікавий – він отримає одну фронтальну камеру у краплеподібному вирізі замість виріза під фронтальну камеру у лівому верхньому куті дисплея, як у старшій версії Xiaomi Mi 10. Смартфон повинен отримати сканер відбитка пальця в дисплеї. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В якості операційної системи повинен бути Android 10, очікується, що він буде вже з оболонкою MIUI 12, яку компанія повинна показати разом з Xiaomi Mi 10 Youth. Об’єм акумулятора – 4060 мАг, смартфон отримає підтримку швидкої зарядки, але не отримає слота під карту пам’яті microSD або мініджека 3.5 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.