Тепер програма для дзвінків Google доступна не тільки для смартфонів Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google створила деякі програмні рішення лише для своїх смартфонів Pixel, і ці програми не тільки покращують функціональність пристроїв, але підвищують їхню цінність. Перепрацьоване програмне забезпечення Google завжди було популярним серед гіків та вражало своєю швидкістю зі стабільністю.

Декілька модифікованих програм для Pixel стали доступними і для інших смартфонів. Для прикладів, Google Camera, також відома, як Gcam Mod, стає все популярнішою серед любителів мобільної фотографії. Так само популярними є теми та стартові анімації, які прийшли зі смартфонів Pixel. 

Зараз пошуковий гігант несподівано зробив власну програму для дзвінків Google Phone доступною в Google Play для смартфонів, які не входять в серію Pixel. Користувачам були потрібні рут-права та модуль Magisk на їхніх девайсах, а тепер вони можуть напряму використовувати програму Google Phone на своїх смартфонах, скачавши їх з магазину програм Google Play, незважаючи на те, чи це Pixel, чи будь-який інший смартфон на операційній системі Android. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.