Смартфони

Найдешевший iPhone тепер швидший найдорожчого Android-смартфона

Share

Фахівці найкразих світових видань провели перші синтетичні тести iPhone SE 2020 року. Тестування показали, що новий iPhone SE 2020, будучи найдешевшим смартфоном в лінійці Apple, випереджає за продуктивністю найдорожчі Android-смартфони.

 

iPhone SE 2 серії набрав в бенчмарку Geekbench 5 – 1330 балів в однопотоковому режимі і 3125 очок в багатопотоковому. Для порівняння, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G з процесором Qualcomm Snapdragon 865 вартістю 1200 євро ( 38 тисяч гривень) набрав в аналогічних тестах 836 і 3101 бал.

Згідно з рейтингом смартфонів Geekbench, Galaxy S20 Ultra 5G – найпотужніший Android-смартфон у світі і разом з цим і найдорожчий. Таким чином, найдешевший iPhone з актуальної серії смартфонів Apple випередив найдорожчий Android-смартфон з чистої продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей факт, звичайно ж, не робить iPhone SE 2020 року більш кращим смартфоном. Як відзначають експерти GSMArena, випустивши новий iPhone SE 2020 компанія Apple націлилася на споживачів, які раніше не користувалися смартфонами компанії через дорогу вартість. Крім цього, iPhone SE 2 серії допоможе Apple зберегти користувачів старих моделей iPhone, які бажають перейти на більш сучасні, але не дуже дорогі моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

View Comments

  • Ок трошки більше за самсунг і що? Зате Oppo Reno Ace2 в одноядерному режимі набрає 4304 балів, а в багатоядерному 13051 балів, що в 4 рази більше, ніж вище описаний яблукофон.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple більше не входить до п’ятірки лідерів на ринку смартфонів у Китаї

    Після одинадцяти кварталів спаду поспіль китайський ринок смартфонів продемонстрував скромні, але значні ознаки відновлення у…

    13.05.2024

    Виявлено критичну вразливість в Android: терміново захистіть свої особисті дані

    Важливість постійного оновлення пристроїв боротьби з загрозами безпеки добре відома. Сьогодні нова вразливість, що отримала…

    13.05.2024

    Бюджетну версію Galaxy Z Fold 6 можуть скасувати

    Як завжди, Samsung випустить Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 у другій…

    13.05.2024

    Samsung може представити функцію “Battery AI” на більш старих моделях

    Samsung представить функцію "Battery AI" для своїх смартфонів серії Galaxy S25 наступного року. Вона підтримуватиметься…

    13.05.2024

    У мережі з’явилися фото зі зйомок другого сезону The Last of Us

    Наразі публіка вшановує серіал за мотивами Fallout, проте рік тому найкращою екранізацією гри називали телеадаптацію…

    13.05.2024

    Як правильно вибрати інтернет-провайдера

    Щоб насолоджуватися всіма принадами безлімітного інтернету, необхідно вибрати надійного провайдера. Саме від нього залежатиме якість…

    13.05.2024