Найдешевший iPhone тепер швидший найдорожчого Android-смартфона

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці найкразих світових видань провели перші синтетичні тести iPhone SE 2020 року. Тестування показали, що новий iPhone SE 2020, будучи найдешевшим смартфоном в лінійці Apple, випереджає за продуктивністю найдорожчі Android-смартфони.

 

iPhone SE 2 серії набрав в бенчмарку Geekbench 5 – 1330 балів в однопотоковому режимі і 3125 очок в багатопотоковому. Для порівняння, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G з процесором Qualcomm Snapdragon 865 вартістю 1200 євро ( 38 тисяч гривень) набрав в аналогічних тестах 836 і 3101 бал.

Згідно з рейтингом смартфонів Geekbench, Galaxy S20 Ultra 5G – найпотужніший Android-смартфон у світі і разом з цим і найдорожчий. Таким чином, найдешевший iPhone з актуальної серії смартфонів Apple випередив найдорожчий Android-смартфон з чистої продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей факт, звичайно ж, не робить iPhone SE 2020 року більш кращим смартфоном. Як відзначають експерти GSMArena, випустивши новий iPhone SE 2020 компанія Apple націлилася на споживачів, які раніше не користувалися смартфонами компанії через дорогу вартість. Крім цього, iPhone SE 2 серії допоможе Apple зберегти користувачів старих моделей iPhone, які бажають перейти на більш сучасні, але не дуже дорогі моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.