Mi Band 4 був дешевим? На підході ще дешевша версія

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band – це найдоступніші фітнес-трекери, які пропонують максимум фішок, які можна очікувати від недорогих наручних пристроїв. Ціни трішки росли з кожним поколінням, але тепер компанія випустить нову, неймовірно дешеву версію. 

Згідно з інформацією від інсайдера Xiaomishka, компанія працює над створенням нового Xiaomi Mi Band 4C. Інсайдер повідомив, що девайс проходить на сайті TUV Rheinland під модельним номером HMSH01GE. Також підтвердилась інформація про те, що раніше цей девайс з’являвся на сайті Bluetooth SIG, як Redmi Band, з чого можна зробити висновок, що Mi Band 4C – це той самий Redmi Band. 

Зараз Redmi Band коштує 14 доларів у Китаї, тому можна очікувати на схожу ціну і на міжнародному ринку. Варто згадати, що Mi Band 4 коштував на старті продаж 33$. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Band отримав кольоровий дисплей діагоналлю 1.08 дюймів. Він може відстежувати сон, серцебиття, має багато функцій, серед яких є й будильник, а час автономної роботи складає два тижні. 

Для Xiaomi ребрендінг девайса – не вперше, варто тільки згадати Redmi K20, які вийшли під назвою Mi 9T, і Redmi K30 4G, який вийшов під назвою Poco X2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.