Реліз iPhone SE 2 Plus можуть відкласти через труднощі з виробництвом

Apple розробляє бюджетний iPhone SE 2 Plus, коли чекати анонсу
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple, скоріш за все, перенесе запуск iPhone SE Plus на другу чверть 2021 року. За словами аналітика Мін-Чі Куо, компанія зробить це через труднощі з виробництвом.

Аналітик підкреслив, що він змінює свій прогноз від кінця минулого року. Тоді він повідомив про намір Apple випустити iPhone SE 2 Plus в першій половині 2021 року. Тепер же експерт очікує запуск новинки в другій половині наступного року.

Очікується, що 5,5- або 6,1-дюймовий iPhone SE Plus буде значно відрізнятися від 4,7-дюймової моделі, анонсованої в квітні. Смартфон має отримати екран зі зменшеними рамками і сканером відбитків пальців Touch ID вбудованим в бічну кнопку на правій грані пристрою. Сканера особи Face ID у смартфона не буде, про це повідомлялося в попередніх витоках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Куо не уточнив можливу ціну iPhone SE 2 Plus. Однак з огляду на те, що йдеться про смартфон з лінійки SE, слід очікувати виходу моделі вхідного рівня зі зниженою в порівнянні з флагманами ціною. При цьому, смартфон точно виявиться дорожче в порівнянні з iPhone SE 2020 вартістю $ 399 (в Україні від 15 тисяч гривень).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.