Apple відклала реліз iPhone SE Plus і великого iPhone 12 через коронавірус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо розповів про нових iPhone компанії, які Apple повинна анонсувати цього року восени.

Експерт поділився інформацією про майбутній iPhone SE Plus, який повинен стати покращеною версією iPhone 8 Plus – він отримає старий корпус з 5,5-дюймовим дисплеєм і новий процесор Apple A13 з покращеними камерами. Схоже, спочатку компанія планувала представити «плюс» -версію разом зі звичайним iPhone SE, але анонс збільшеної моделі перенесли на наступний 2021 рік.

Крім того, Мін-Чі Куо розповів про успішний старт попередніх замовлень на новий iPhone SE – за його оцінками, за другий квартал 2020 року Apple продасть 12-14 мільйонів смартфонів. З огляду на складну ситуацію з коронавірусом і глобальною кризою, це хороші прогнози.

Ще аналітик розповів про проблеми Apple з виробництвом нових моделей. Інженери і топ-менеджери компанії працюють віддалено і через коронавірус з’явилися затримки поставок комплектуючих, тому запуск деяких моделей доведеться відкласти. Проблеми вже виникли з найбільшим iPhone 12 Pro Max з екраном 6,7 дюйма – він має найскладнішу конструкцію, тому Apple може не встигнути його випустити в потрібній кількості до вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

айфон 12

Мін-Чі Куо підтвердив попередні витоки про чотири нових айфони – найдоступніший з екраном 5,4 дюйма, дві моделі з екранами 6,1 дюйма (один простіший і «про»версія) і величезний смартфон з екраном 6,7 дюйма. Всі вони отримають OLED-дисплеї, але будуть відрізнятися за характеристиками і кількістю камер – у «молодших» моделей дві камери, а у «про» буде три камери і датчик Lidar.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.