Один з найдорожчих флагманів Samsung Galaxy S20 Ultra зайняв 7 місце в рейтингу DxOMark

При вартості 38 тисяч гривень і космічному 100-кратному зумі ...

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти лабораторії DxOMark нарешті опублікували великий огляд камери одного з найдорожчих флагманів в історії Samsung Galaxy S20 Ultra, який пропонується за ціною 38 тисяч гривень.

Ми вже припускали, що така затримка огляду була пов’язана з очікуванням стабільної прошивки. Після виходу Samsung Galaxy S20 Ultra на ринок виробник випустив уже кілька оновлень для камери.

Samsung Galaxy S20 Ultra отримав 132 бали за якість фотографій, але всього 102 бали за можливості відеозйомки. Підсумковий результат склав 122 бали, що поставило його на сьоме місце в рейтингу кращих камерофонів DxOMark. Він набрав стільки ж, скільки Honor V30 Pro, при цьому поступився Huawei P40 Pro (128), Honor 30 Pro + (125), Oppo Find X2 Pro (124), Xiaomi Mi 10 Pro (124) і Huawei Mate 30 Pro 5G (123 ).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти DxOMark оцінили якісну передачу кольору і широкий динамічний діапазон, а також невисокий рівень шумів при хорошому освітленні. Окремої похвали отримала надширококутна камера, яку назвали однією з кращих в класі.

У Samsung Galaxy S20 Ultra спостерігаються проблеми з роботою системи автофокусу на невеликих відстанях і при недостатньому освітленні. Під час зйомки відео при поганому освітленні деталізація сильно знижується. За різкості картинки він поступається Xiaomi Mi 10 Pro і іншим смартфонам, а при збільшенні починають проступати явні артефакти.

Тому якщо ви шукайте найкращий камерофон на ринку, то його можна купити набагато дешевше, ніж за 38 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.