Новий смартфон Realme з 5G анонсують завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього року компанія Realme випустила свій смартфон X50 5G в Китаї, як свій перший 5G-девайс. У лютому Realme X50 Pro 5G вийшов офіційно. Відтоді, як два нові смартфони Realme, які були авторизовані 3C минулого місця в Китаї. Зараз китайська компанія заявила на Weibo, що незабаром буде анонсований її третій смартфон з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. 

Завтра повинен відбутись анонс нового девайса, і ним може бути Realme X50 Youth Edition 5G або Realme X3. Обидва смартфони пройшли сертифікацію TENAA та 3C, що підтвердило наявність в обох підтримки роботи в мережах п’ятого покоління. 

Realme X50 Youth Edition повинен отримати основну камеру на 48 МП, 8 МП та двома сенсорами на 2 МП. Фронтальна камера буде на 8 МП + 2 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme X3 отримає дисплей FullHD+ діагоналлю 6.57 дюймів з вирізом під подвійну фронтальну камеру 16 МП + 2 МП. Смартфон працює на восьмиядерному процесору з частотою 2.4 ГГц в парі з 12-ма ГБ оперативної пам’яті. Він отримає до 256 ГБ постійної пам’яті. За автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4200 мАг. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.