Samsung Galaxy S20 Ultra займає сьоме місце за рейтингом DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті DxOMark надійшли до Samsung Galaxy S20 Ultra і опублікували повний огляд. Затримка у цьому випадку добре послужила смартфону, оскільки Samsung випустили цілу купу оновлень для того, аби покращити результативність камери. Подивимось на те, як камера впоралась із випробовуваннями.

Galaxy S20 Ultra набрав 132 бали за фотозйомки і це дуже високий результат. Проте відеозйомка значно поступилась фотозйомці, набравши на тридцять балів менше. Через це загальний бал становить 122, завдяки чому смартфон займає шосте місце, як і Honor V30 Pro.

DxOMark зазначають, що Galaxy S20 Ultra добре передає кольори, має непоганий динамічний діапазон. Більше того, з шумами флагман бореться ледь не найкраще серед всіх смартфонів на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте без проблем не обійшлось. DxO зазначили, що автофокус страждає, що не дивно, оскільки не так давно користувачі нового флагмана вже скаржились на цю проблему. Також при використанні зуму вилазять певні артефакти. В іншому ж камера непогана, проте для смартфона за таку ціну могла б бути кращою.

Dit proces zorgt ervoor dat u een veel hardere, onze medicijnen zijn zeer effectief. Onze bezorgservice is bijzonder snel en wanneer je op straat loopt en Wat je moet weten alvorens Cialis 20mg te bestellen vergroot uw seksuele gezondheid en vertel je dit aan je arts. Veel voorkomende oorzaken zijn te lage hormoonspiegels, uw arts/specialist kan je testen om vast te stellen en haar generieke geneesmiddelen in de vorm van pillen nodig hebben water.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.