Дивний баг у Google Play Store видаляє картинки та іконки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість користувачів смартфонів з Android користуються Google Play Store і це загальновідомий факт. Та й взагалі це не дивно, оскільки цей сервіс пропонує мільйони додатків і сам по собі є досить зручним. Проте, через баг, який нещодавно помітили, користувачі можуть мати певні труднощі з розпізнаванням цих мільйонів додатків.

Як би дивно це не було, але проблема переважно стосується користувачів Південної Африки. У свою ж чергу, користувачі смартфонів на Android, які проживають у Німеччині, Індії та Південній Кореї, зазначають, що не мають жодних проблем і все працює добре. У інших країнах також не було якихось серйозних проблем. Цікаво те, що ті, у кого виникає цей баг, він не зникає навіть після того, як кеш Google Play Store почистили.

Усе це говорить про те, що ця помилка носить виключно регіональний характер, а ніяк не глобальний, але це не означає, що не варто зважати на баг — він викликає досить великі труднощі, через які користуватись сервісом дуже неприємно. Якщо у вас виникла подібна проблема повідомте техпідтримку Play Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.