Huawei знову опинилася в центрі скандалу, пов’язаного з фотографіями

Huawei
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei знову опинилася в центрі скандалу, пов’язаного з фотографіями. Huawei намагалася видати знімок на цифровий дзеркальний фотоапарат Nikon D850 вартістю 3000 доларів (близько 81 025 гривень) за знімок на один зі своїх смартфонів.

Huawei викрив в обмані користувач соцмережі Weibo під ніком Jamie-hua. Він переглядав знімки компанії, опубліковані в соцмережі в якості демонстрації фотографічних можливостей своїх смартфонів. Одна з фотографій здалася користувачеві сильно знайомою. Він виконав пошук по фото і виявив знімок на платформі 500px.

В описі фотографії було зазначено, що вона знята з допомогою камери Nikon. Це підтвердили і дані EXIF, які можна подивитися у властивостях зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei вибачилася за помилку, пояснивши її тим, що один з редакторів компанії «помилково позначив» зображення, як «зроблене смартфонами Huawei». Також в Huawei подякували пильному користувачеві за те, що він звернув увагу компанії на помилку.

Huawei видала фото на дорогущую «зеркалку» за знімки на свій смартфон.  знову

Той самий знімок

Huawei не вперше потрапляє в скандал, пов’язаний з видачею чужих фото за зроблені на смартфони компанії. У минулому році компанія рекламувала фотографічні можливості смартфонів з лінійки Huawei P30, демонструючи знімки, створені на дорогі дзеркальні фотоапарати.

Джерело: Weibo .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.