Samsung додасть функцію вимірювання тиску до серії Galaxy Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий додаток для моніторингу стану здоров’я носіїв Galaxy Watch тепер зможе просто та швидко вимірювати артеріальний тиск. Хитрість полягає у тому, що вам потрібно відкалібрувати початкові значення за допомогою окремого вимірювання тиску. Під час цієї процедури ви маєте запустити функцію вимірювання артеріального тиску Galaxy Watch, принцип якої спирається на оптичний датчик частоти серцевих скорочень для вимірювання тиску за допомогою аналізу пульсових хвиль.

Samsung рекомендує використовувати Galaxy Watch Active2 для моніторингу, та повторювати процес калібрування хоча б раз на місяць, щоб отримати максимально точну інформацію про стан свого здоров’я.

Новий додаток від Samsung ще у розробці, проте ідею підтримали організації охорони здоров’я Північної Кореї, тому вже незабаром додаток буде доступний на ринку. Такі нововведення є справді корисними. Більше того, це позитивно впливає на ринок розумних годинників, завдяки чому конкуренція народжуватиме все більше подібних додатків та розширень функціоналу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.