Motorola готується до анонсу середньобюджетних смартфонів One Fusion та One Fusion Plus

За останніми чутками, Motorola у другому кварталі року представить більше моделей із серії One: One Fusion та One Fusion Plus.

Motorola One Fusion
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Motorola One Fusion та One Fusion Plus середнього класу покажуть до червня

Motorola One Fusion Plus отримає процесор Snapdragon 675, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті та 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті. Телефон буде підтримувати DualSIM (можливо, з третім, окремим гніздом для картки пам’яті), а крім того – він матиме 12-мегапіксельну основну камеру. Він вийде в синьому або коричневому кольорах.

Інформації про Motorola One Fusion поки що немає, але очевидно, що це буде модель, розташована нижче, ніж «Плюс». Цілком ймовірно, що він буде трохи меншим, хоча я підозрюю, що головною відмінністю буде камера. Процесор – повинен бути таким же, як у Fusion +. Обидва смартфони мають показати до червня.

Варто згадати, що Motorola нарешті представить свій новий флагман Motorola Edge + післязавтра 22 квітня. І разом з ним ми також очікуємо варіант Motorola Edge. Цей останній пристрій знаходиться верхньому сегменті середнього класу, дешевше, ніж його “брат” та “сестра”, а також пропонує 5G мережу. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під “капотом” Motorola Edge може похвалитися середньою лінійкою процесорів Qualcomm, що пропонує вбудований 5G модем Snapdragon 765G. Процесор поставляється разом з 6 ГБ оперативної пам’яті та, імовірно, 128 ГБ внутрішньої пам’яті. У списку видно Full HD + дисплей, як нам відомо, це 6,6-дюймовий дисплей та чистий Android 10. Якщо говорити про екран, він отримає швидкість оновлення 90 Гц, як і флагманський варіант. У верхньому лівому кутку є один отвір для 25-мегапіксельної селфі камери. Інші деталі ии дізнаємось найближчим часом під час офіційного анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.