Ресурс Slashleaks опублікував докладні характеристики смартфона Redmi K40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфона Redmi K40 очікується тільки в кінці року, а в мережи вже з’явилися досить докладні характеристики пристрою і якісні комп’ютерні зображення. Все це опублікували на ресурсі Slashleaks.

Автор стверджує, що смартфон буде схожий на свого попередника, проте відмінності будуть все ж досить помітними і сплутати смартфони не вийде. Задня панель буде виконана зі скла, основна камера поміщена в круглий блок, де розташовуються чотири датчика зображення. Під камерою видно напис 5G, який вказує на підтримку мереж п’ятого покоління.

Імовірно, смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 765g. На фронтальній частині розташована здвоєна фронтальна камера. Також варто відзначити, що всі рамки є однаковими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело стверджує, що смартфон отримає екран IPS з частотою оновлення зображення, яка становить 144 Гц. Сканер відбитків пальців знаходиться на бічній панелі, він суміщений з кнопкою живлення.

Смартфон, якщо вірити джерелу, буде оснащений не менше 6 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті. Старша версія отримає 8/256 ГБ пам’яті. При цьому ціна складе близько 327 і 364 доларів відповідно.

У всьому цьому здається дивною дата анонсу, в якості якої джерело вказує 4 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.