У мережі з’явились рендери Oppo Find X2 Neo 5G, а також інформація про початок продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Oppo представила свій новий смартфон Find X2 Lite, який вже поступив на європейський ринок. Він з’явився як ребрендована версія 5G телефону Oppo Reno3 Vitality (Reno3 Youth), яка дебютувала в Китаї в лютому. Китайська фірма запустила Oppo Reno3 Pro 5G на внутрішньому ринку в грудні. Нещодавній витік вказує на те, що цей смартфон компанія планує вивести на міжнародний ринок так само, як і Oppo Find X2 Neo. Також нещодавно з’явились рендери Find X2 Neo у двох кольорах.

Чорна модель Oppo Find X2 Neo, показана на рендері, схожа на Moon Night Black Reno3 Pro 5G, тому тут нічого особливого. Проте синьо-фіолетовий варіант — це щось нове і раніше навіть на китайському ринку Oppo не запускали смартфони у подібному кольорі. Про технічні характеристики ж відомо мало, проте люди думають, що вони будуть ідентичними до Reno3 Pro 5G.

Також чутки кажуть, що Find X2 Neo вийде 6.5-дюймовим AMOLED дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц. Також на смартфоні стоятиме Snapdragon 765G з підтримкою 5G, проте, як і було сказано раніше, це просто чутки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.