Дизайн і ключові характеристики Honor 10X Pro з’явилися в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після анонсу смартфона Honor 30S інсайдери повідомили перші подробиці про ще одну неанонсовану новинку бренду в середній ціновій категорії. Свіжий витік розсекретив як дизайн апарату під назвою HONOR 10X Pro, так і його основні специфікації.

Опублікований рендер демонструє смартфон з тонкими дисплейними рамками і отвором в верхньому лівому кутку для селфі-модуля. На задній панелі HONOR 10X розмістився прямокутний блок основної камери, що складається з трьох датчиків і світлодіодного спалаху. Текст на модулі вказує на наявність 64-мегапіксельного основного сенсора з ШІ-функціями. Судячи по зображенню, кнопка включення буде знаходитися поряд з гойдалкою гучності на правому торці корпусу пристрою.

Honor 10X Pro
Honor 10X Pro

За даними мережевих інформаторів, новинка буде побудована на базі мобільної платформи Kirin 820 і оснащена 5G-модемом. Крім того, гаджету приписують OLED-дисплей виробництва китайської компанії BOE з інтегрованим сканером відбитків пальців. Акумулятор новинки буде підтримувати швидку зарядку потужністю 20 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші специфікації, ціна і дата анонса HONOR 10X Pro не повідомляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.