Смартфон Realme X50 Youth Edition може отримати одразу шість камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі почали з’являтися нові подробиці смартфона-побратима Realme X50 5G і Realme X50 Pro. Смартфон Realme X50 Youth Edition повинен дебютувати вже незабаром, та вже відомі деякі характеристики апарату.

Зокрема, оприлюднено дані про конфігурацію камер пристрою. Йдеться, що новинка отримає в цілому шість датчиків зображення.

У фронтальній частині розташується подвійна камера, встановлена в довгастому отворі у верхній області дисплея. Будуть задіяні модулі на 16 і 2 Мп. До речі, раніше передбачалося наявність одинарної 32-мегапіксельної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тильна камера вбере в себе чотири блоки, які, ймовірно, будуть збудовані в ряд по вертикалі. Основний 48-мегапіксельний сенсор доповнять 8-мегапіксельний блок (ультраширококутна оптика) і пара датчиків з 2 млн пікселів.

За наявною інформацією, модель Realme X50 Youth Edition отримає 6,55-дюймовий дисплей формату Full HD + з частотою оновлення 60 Гц, процесор з інтегрованим модемом 5G, 8 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-накопичувач місткістю від 128 Гбайт і акумулятор ємністю 5000 мА·год з підтримкою швидкої 30-ватної зарядки.

Офіційна презентація новинки, як очікується, відбудеться найближчим часом. Відомостей про орієнтовну ціну на даний момент немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.