Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі згідно статистики

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якою моделлю iPhone користуються найбільше людей у ​​світі? Apple ніколи не розкриває таку статистику, тільки час від часу вихваляючись, що та чи інша нова модель iPhone побила черговий рекорд продажів. Проте, дізнатися, який же iPhone найпопулярніший у всьому світі можна. Подібну статистику збирають окремі розробники і дослідницькі компанії.

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі

Згідно з даними розробника серії популярних додатків Audiobooks Девіда Сміта, найпопулярнішим смартфоном Apple на початок 2020 року є iPhone 8. Зібрана розробником статистика установок його додатків з App Store показує, що на частку iPhone 8 доводиться 10,1% від загального числа використовуваних смартфонів Apple. Практично такий же показник у iPhone 7 – 9,5%. Також до п’ятірки за популярністю входять iPhone 6s – 8,8%, iPhone 8 Plus – 8,2% і iPhone X – 7,7%.

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі

Статистика наочно показує, що пристрої, які вийшли минулої осені серія iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max виявилися популярними у покупців. Всього за кілька місяців смартфони набрали частку в 2-3% від загального числа використовуваних iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині 2019 року своєю статистикою про популярність різних моделей iPhone поділилася дослідницька компанія DeviceAtlas. Згідно зібраними нею даними, які отримані з 36 країн, п’ятірка найпопулярніших смартфонів Apple виглядає наступним чином: iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 8, iPhone X і iPhone 6.

Який iPhone визнано найпопулярнішим у світі

Таким чином, згідно з щонайменше двох різних досліджень в лідерах рейтингу популярності смартфонів Apple знаходяться iPhone 7 і iPhone 8. Вони і є на даний момент двома найбільш використовуваними айфонами в світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.