Смартфони Xiaomi, Oppo, Vivo, Sony і Realme дискваліфікували за «підозрілі» результати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Underwriters Laboratories, якій належить Futuremark, виключила зі своєї бази результатів бенчмарків смартфони Xiaomi, Oppo, Vivo, Sony і Realme на основі однокристальних систем MediaTek.

UL і спеціалізується на бенчмарках для ПК і смартфонів. На даний момент їй належать такі небезисвестние бенчмарки, як 3DMark, PCMark і VRMark.

Нагадаємо, днями MediaTek виявилася в центрі скандалу. Ресурс AnandTech звинуватив MediaTek звинуватили в шахрайстві, заявивши, що в деяких SoC компанії передбачений «спортивний режим» (Sports Mode) спеціально для демонстрації високих результатів в тестах, незважаючи на перегрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Грунтуючись на даних AnandTech, команда UL тимчасово виключила за «підозрілі результати» всі пристрої, що використовують MediaTek Helio G90, Helio G70, Helio P95, Helio P90, Helio P65, Helio P60, Helio P20 і Helio A22.

Всього виключили понад 50 пристроїв більше 25 брендів, включаючи високопродуктивні Redmi Note 8 Pro, Oppo Reno3 Pro, Vivo Y19 і Realme 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPortaltele.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.