Неаносований Galaxy Note 20 порадує надмістким акумулятором

Майбутній Galaxy Note 20 порадує надмістким акумулятором
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung майже закінчив свій «графік флагманів за 2020 рік» випуском серії Galaxy S20 та складаним Z Flip. Тепер увага компанії буде приділятися майбутній серії Galaxy Note 20, а також наступному смартфону Galaxy Fold. Поки нас розділяє чотири місяці від великого анонсу Note 20, і вже починають з’являтись перші чутки про пристрій. Останні витоки вказують на те, що флагман отримає батарею ємністю 4 000 мАг. Ці показники можуть здатися не таким вражаючими, але потрібно враховувати, що минулорічний Galaxy Note 10 мав батарею 3500 мАг.

Якщо ці чутки є правдивими, тоді ми справді побачимо велике оновлення в батареї пристрою. Про це йдеться, на сайті GalaxyClub і вказується, що “майбутній король” смартфонів буде мати акумулятор номінальною потужністю 3880 мАч. Модель спортивної батареї з кодовою назвою EB-BN980ABY може поставлятися з ємністю до 4000 мАг. Це така ж енергоємність, як і в Galaxy S20.

Що стосується більшого Galaxy Note 20+, вір, мабуть, отримаєм більш місткий акумулятор. Очікується, що це будуть позначки у 4500 мАг від S20 + або навіть 5000 мАг від Galaxy S20 Ultra. Звичайно, ходять навіть чутки про Galaxy Note 20 Ultra. Тому нам ще потрібно чекати більш послідовної інформації щодо акумуляторів у висококласних варіантах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній Galaxy Note 20 порадує надмістким акумулятором

Серія Galaxy Note 20 може дебютувати разом із Snapdragon 865+

Наразі, деталей досить мізерна кількість щодо майбутньої флагманської серії. Однак пристрій, який нібито є 5G Note 20+, потрапив в GeekBench цього місяця. Він розкриває деякі очевидні характеристики, такі як Android 10 та 8 Гб оперативної пам’яті. Найбільшою несподіванкою є те, що пристрій, здається, отримав ще не анонсований чіпсет Snapdragon 865+.

Якщо Samsung випустить серію Note 20 разом із Snapdragon 865+, то вперше за роки ми побачимо фактичну різницю в продуктивності в порівнянні із серією Galaxy S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.