Apple заохочує користувачів Android змінити їхні смартфони на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Із запуском iPhone SE 2020 компанія Apple почала більш активно залучати користувачів Android-смартфонів до себе. Компанія оновила спеціальний портал на своєму офіційному сайті, присвячений простоті переходу з будь-якого Android-пристрою на iPhone.

На сайті Apple перерахувала головні плюси iPhone. У компанії відзначили, що перенесення даних з Android-смартфона на iPhone виконується максимально просто завдяки додатку Move to iOS. Apple підкреслила простоту використання iPhone, фотографічні можливості своїх смартфонів, захищеність і високу швидкість роботи.

Також Apple виділила зручність магазину додатків App Store, вбудований месенджер iMessage, швидку службу підтримки по всьому світу і навіть можливість «перетворитися» в свиню або іншу тварину за допомогою Animoji на iPhone з функцією визначення особи Face ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що анонсований раніше iPhone SE 2020 виявився популярним у покупців. Раніше стало відомо про те, що перша партія смартфонів була розкуплена за попереднім замовленням протягом декількох годин після запуску продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.