Смартфони Galaxy Note 20 можуть отримати акумулятори на 4000 мА·г

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжує з’являтись неофіційна інформація стосовно смартфонів серії Galaxy Note 20, які компанія Samsung, як очікується, представить в третьому кварталі поточного року. Нові витоки торкнулися акумуляторів смартфонів.

Раніше повідомлялося, що в сімейство можуть увійти три апарати: Galaxy Note 20, Galaxy Note 20+ і Galaxy Note 20 Ultra. Вони отримають процесор Snapdragon 865 і модем для роботи в 5G-мережах. Пристрої будуть відрізнятися конфігурацією камер і розміром дисплея. Зрозуміло, всі апарати зможуть працювати з фірмовим пером S Pen.

Отже, повідомляється, що базовий Galaxy Note 20 буде наділений акумулятором ємністю 4000 мА·год. це на 500 мА·год більше в порівнянні з Galaxy Note 10, який комплектується нез’ємною батареєю на 3500 мА·год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується апаратів Galaxy Note 20 + і Galaxy Note 20 Ultra, то вони, на думку спостерігачів, будуть оснащені акумулятором ємністю 4500 і 5000 мА·год відповідно.

Відомо також, що базові версії Galaxy Note 20 отримають флеш-модуль об’ємом 128 Гбайт. Для порівняння: нинішні пристрої Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+ оснащуються накопичувачем місткістю 256 Гбайт.

Презентація пристроїв серії Galaxy Note 20 відбудеться, імовірно, в серпні. У найближчі місяці варто очікувати появи нових витоків щодо характеристик і дизайну цих смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.