Фішки MIUI 11, про які багато хто не знає

Сьогодні відкрию фішки, про які ви навіть і не знали. За які всі люблять оболонку MIUI? Так зате, що вона дозволяє максимально адаптувати будь-який смартфон під себе. А ви знаєте інші такі багатофункціональні оболонки?

Фішка №1:

Для тих кому є, що приховувати від чужих очей.
Ви легко можете приховати будь-який додаток на смартфоні.
Для цього заходимо в Безпека -> йдемо вниз -> Захист додатків. На цьому етапі придумуємо пароль. Відкриється меню -> переходимо в Приховування додатків -> виберіть програму для приховування.
Щоб відкрити прихований додаток: з’єднайте два пальця на екрані та послабити їх. Ведіть пароль, який придумали раніше.

Фішка №2:

Для тих, кому терміново потрібен диктофон.
Заходимо в Нотатки -> Завдання -> заходимо в три точки -> Налаштування -> ставимо галочку Використовувати інструменти. Після цього збоку на екрані з’явиться смужка, яка дозволить за секунду активувати диктофон.

Фішка №3:

Приховати назви додатків. Раніше це можна було зробити тільки з Root-правами, а зараз можна і без них.
Відкриваємо Google Play -> завантажуємо додаток Activity launcher -> Відкриваємо програму -> знаходимо додаток -> вибираємо пункт, де в кінці написано Main Activity -> натискаємо і тримаємо -> Змінити -> стираємо ім’я робимо відступ -> натискаємо на Ярлик -> виходимо -> Все, назва пропало.

Фішка №4:

Для тих, кому не вистачає плавності в іграх або в роботі якогось додатку
Заходимо Налаштування -> Про телефон -> багато разів клацають по версії MIUI поки не станемо розробниками -> йдемо вниз -> відкриваємо Розширені настройки -> Для розробників -> шукаємо пункт Апаратне прискорення візуалізації -> ставимо галочки: Включити GPU-прискорення + Включити 4хMSAA + Відключити накладення.
Тепер телефон буде працювати на всю потужність, тому буде швидко розряджати батарею.

Фішка №5:

Для тих, у кого поганий зір. 

Ця фішка з майбутнього, так як на наших смартфонах її ще немає, але буде в нових оновленнях. Коли ви включите режим Lite Mode (провести пальцем з низу вгору по екрану), то значки на робочому столі стануть більше в два рази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.