Realme Narzo 10 та 10A буде представлено 21-го квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme мала представити смартфони Narzo 10 та Narzo 10A 26-го березня в Індії, але презентацію перенесли у зв’язку з пандемією COVID-19. Однак сьогодні компанія оголосила, що 21-го квітня представить лінійку Narzo 10 за допомогою попередньо записаного відео, яке вийде в ефір о 12:30 за місцевим часом.

Презентація відбудеться на наступний день після того, як компаніям з електронної комерції буде знову дозволено надавати свої послуги та приймати замовлення на товари не першої необхідності. Заборона була введена у зв’язку із загальнодержавним карантинним режимом, який було 24-го березня та який триватиме до 3-го травня.

Як і Realme, компанії Vivo та Xiaomi також відклали запуск своїх смартфонів у зв’язку з COVID-19. Vivo мали представити V19 26-го березня, а Mi 10 від Xiaomi вам з’явитись трохи пізніше — 31-го березня. Тепер усі ці запуски відбудуться наприкінці квітня, проте, оскільки чекати не так довго, це не критично і вже незабаром ми дізнаємось про те, що для нас приготувала компанія Realme.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.