Ось як може виглядати IPhone 12 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня компанія Apple офіційно представила IPhone SE 2020, а отже тема обговорень зсунулась на 12-ий IPhone. Із запуском нової нової серії нас розділяє кілька місяців, проте та інформація, яка з’явилась в інтернеті, хоч і може виявитись неправдивою, проте все ж дає певне уявлення про продукт.

YouTube канал EverythingApplePro, у співпраці з Максом Вайнбахом, показали рендери дизайну 6,7-дюймового IPhone 12 Pro Max. Вони не просто продемонстрували зображення, а ще й надруковано смартфон для його порівняння з IPhone 11 Pro Max.

Про ключові зміни у дизайні. Ключовим є те, що рамки мають стати тоншими на 0.9 мм, ніж раніше. Брова також має зменшитись. Проте, квадратний модуль з камерами має збільшитись, але не настільки, щоб це заважало тримати смартфон. В цілому, дизайн IPhone 12 Pro Max сильно нагадує IPad Pro 2020 з більш різкими краями та більш плоским екраном. З однієї сторони можна сказати, що всі ці завчасні рендери можуть виявитись фейком, проте не рідко бувало і так що згодом інформація підтверджувалась, тому цікаво буде перевірити ці зображення вже через кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.