Galaxy Note 10 отримає невелике оновлення прошивки в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове оновлення вбудованого програмного забезпечення вносить деякі вдосконалення мережі в Galaxy Note 10, але цього можуть не помітити користувачі. Компанія також згадує про виправлення помилок, але не деталізує їх, а також реалізацію останнього виправлення безпеки, але крім того виправлення безпеки квітня 2020 року вже було включено до оновлення One UI 2.1.

Нове оновлення прошивки розповсюджується в Європі

Вдосконалене оновлення One UI 2.1 для серій Galaxy Note 10 та S10 почало розповсюджватися більше тижня тому, крім того пристрій S Pen також було оновлено до One UI 2.1 в Канаді лише декілька днів тому. Залишається зрозуміти, чи залишиться нове загадкове оновлення програмного забезпечення європейським ексклюзивом чи воно буде широко випущено у кожному регіоні, де для UI 2.1 доступний Galaxy Note 10.

Як завжди, ви можете самостійно завантажити нову прошивку, торкнувшись повідомлення про оновлення, як тільки воно надійде на ваш телефон, або ви можете запустити процес вручну, відкривши Налаштування, перейшовши до Оновлення програмного забезпечення та торкніться Завантажити та Встановити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note 10 отримає невелике оновлення прошивки в Європі

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.