Перший в світі смартфон на Snapdragon 855 оновився до Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo Z5 Pro GT, який в грудні 2018 року було оголошено першим в світі смартфоном на базі Qualcomm Snapdragon 855, нарешті отримав стабільне оновлення до Android 10. Прошивка має номер збірки ZUI 11.5.223 і «важить» 1,8 Гбайт.

Lenovo ніколи не могла похвалитися своєчасним оновленням своїх смартфонів, і доводить це знову і знову. Пристрої Motorola завжди отримували оновлення ОС одними з перших. Але, з тих пір як Lenovo придбала мобільний підрозділ компанії, вони стали оновлюватися так само повільно, як і смартфони під брендом Lenovo.

Проте, оновлення до Android 10 привнесло Z5 Pro GT масу змін. Одна з найцікавіших особливостей, яка з’явилася в новій прошивці, полягає в можливості управляти смартфоном з ПК або ноутбука після простого сполучення. Крім цього, оновлення принесло все нові функції Android 10, а також виправило існуючі проблеми з безпекою та конфіденційністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб встановити нову прошивку на базі Android 10 «по повітрю», на смартфоні повинні бути відсутніми Root-права. Користувачі, які вже оновили свої пристрої, згадують досить сильне нагрівання телефону в процесі прошивки, що можна вважати цілком нормальним явищем.

Джерело: 3dnews.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.